printlogo


«طبیعت 360 درجه» بررسی می کند؛ مزایا و پیامدهای استفاده از فرآورده های کشاورزی تراریخته
«طبیعت 360 درجه» بررسی می کند؛  مزایا و پیامدهای استفاده از فرآورده های کشاورزی تراریخته
کد خبر: 31407 تاریخ: 1395/5/31 15:00
سومین قسمت از سری جدید "طبیعت 360 درجه" یکشنبه 31 مرداد به بررسی ویژگی های محصولات کشاورزی تراریخته می پردازد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دو، داود حیات غیب؛ معاون دفتر پژوهش و توسعه فناوری های محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست و مسعود توحید فر عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با حضور در برنامه «طبیعت 360 درجه» در خصوص ویژگی های محصولات کشاورزی تراریخته و اثرات استفاده از این دسته از فرآورده ها بر انسان و محیط زیست با پرهام دیباج به گفت و گو می پردازند.

گفتنی است محصولات تراریخته به آن دسته از مواد غذایی و محصولاتی اطلاق می شود که به لحاظ ژنتیکی توسط انسان از شکل اولیه خود خارج شده اند.

برنامه «طبیعت 360 درجه» که با رویکرد بررسی پرونده های مختلف زیست محیطی در حوزه های طبیعی و انسانی و با دعوت از مهمانان مختلف مسائل مبتلابه محیط زیست امروز ایران را با نگاهی موشکافانه و دقیق بررسی می کند؛ در برنامه این هفته خود علاوه بر گشودن پرونده فوق گزارش هایی از یک موزه مرتبط با آلودگی های دریایی در کشور آلمان را برای مخاطبان خود تهیه و تدارک دیده است.

«طبیعت 360 درجه» کاریست ازگروه نهادهای اجتماعی که به تهیه کنندگی پرهام دیباج یکشنبه هرهفته بعد از گفت و گوی ویژه خبری از شبکه دو سیما پخش می شود.

لینک مطلب: http://tv2.ir/News/31407.html