در این مستند به موضوع فرهنگ و تاریخ خوراک در ایران پرداخته شده و در هر قسمت از این مجموعه، سراغ یکی از موضوعات اصلی در حوزه خوراک رفته تا به انواع سنتهای غذایی در کشورمان پرداخته شود.
تهیهکننده: محمد شکیبانیا
کارگردان: سام کلانتری
راوی، نویسنده و سرپرست پژوهش: نیوشا طبیبی
گروه پژوهش: ایمان پاکنهاد، نرگس جودکی، پریسا صهبا و نسرین جودکی
فیلمبردار: سیاوش مزروعی
تدوین: اوژن سیداشرفی
مدیر تولید: محسن مرادی
صدابردار: حمید غیاثی
آهنگساز: علی بوستان
زمان پخش: سهشنبه 1402/1/1 ساعت 12:30به مدت 50 دقیقه // از 1403/8/2 ساعت 18:45 چهارشنبه و پنجشنبه