به گزارش روابط عمومی شبکه دو به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، دکتر سرافراز در این مراسم که عصر سهشنبه 4 اسفند در مرکز همایشهای رسانه ملی برگزار شده بود گفت: فیلمنامه قوی باید از دو ویژگی مانند دوبال برای پرواز برخوردار باشد، یکی داستان قوی و جذاب و دیگری مضمون وجهتگیری درست داستان ؛ که نبودن هر کدام موجب عدم توفیق کار نمایشی میشود.
وی با بیان اینکه اگردر فیلمنامهها صرفا به یکی از این دو ویژگی پرداخته شود اثر گذاری مطلوبی نخواهد داشت گفت: اگر فیلمنامه، داستان قوی داشته باشد اما مخاطب را دچار یأس و نا امیدی کند، از دیدگاه رسانه ملی فیلمنامه ای مردود است و در مقابل اگر فیلمنامهای ضمن برخورداری از داستان قوی، تحول و امید را به مخاطب القا کند فیلمنامهای خوب و متناسب با اهداف رسانه ملی تلقی خواهد شد.
وی با تأکید بر دغدغه مسئولان رسانه ملی در زمینه جذابیت داستان کارهای نمایشی گفت: در زمینه کارهای نمایشی، محتوا و موضوعاتی که در فیلمنامه نظیر موضوعات اجتماعی، خانوادگی، اخلاقی و دینی مطرح میشود، اولویتی است که ضمن جذابیت کار باید به آن توجه کرد و سریال خوب میتواند مفاهیم درست اخلاقی، سبک زندگی ، حجاب و نظیر آن را با شخصیتپردازی درست نمایش دهد.
دکتر سرافراز با تاکید بر اینکه گروهی از نویسندگان باید در نویسندگی مجموعههای بلند مشارکت داشته باشند گفت: در کارهای بلند، نویسنده اصلی ذهنیت و خلاقیتی دارد که داستان را پایه ریزی میکند وگروهی از نویسندگان میتوانند کمک کنند کارقوام و تداوم یابد. وی یکی از ضعفهای اصلی کارهای نمایشی را ضعف فیلمنامه دانست .
رئیس صداوسیما، نقطه اوج سریال "کیمیا" را فصل دفاع مقدس آن برشمرد که حال و هوای روزهای دفاع مقدس و اشغال خرمشهر را به تصویر کشید و برای نسلی که آن روزها را تجربه کرده بودند به عنوان یادآوری خاطرات آن روزها بود و به نسل امروز نیز گوشهای از تلاش مردم برای دفاع از این شهر را نشان داد.
وی با یاد خاطره ای از روزهای شکست حصر آبادان گفت: درآن روزها بارها کنار رودخانه خرمشهر می رفتیم و آرزو میکردیم خرمشهر آزاد شود، وی افزود: روزی که حصر آبادان شکسته شد من با ماشین استیشن به میان دشتی رفتم و گروهی از عراقیها که از ترس خود را تسلیم میکردند، سوار خودرو شده و به اسارت نیروهای ما درآمدند.
دکتر سرافراز با اشاره به رضایت مخاطبان و جذابیت آن گفت: این سریال نشان داد ما میتوانیم در بستر یک داستان خوب، گفتمان انقلاب و دفاع مقدس را به روشی غیرمستقیم تبیین کنیم و بدون شعار زدگی ارزشهای انقلاب را ترویج کنیم.
وی با یادآوری اولین نشست خود با دستاندرکاران این سریال گفت: همانطور که در آن جلسه پیش بینی کردیم این سریال با رویکرد ی بر محور یک زن در سه نقش دختر، همسر و مادر، مخاطبان بسیاری را جذب کرد طوری که ساعت پخش آن در شبکه دو برای دیگر سریالها تثبیت شد.
رئیس رسانه ملی با قدردانی از تلاش تمام دستاندرکاران و عوامل این سریال گفت: بازتابهای خوب این سریال نشان داد که عوامل آن با عشق کار کردند و این عشق موجب توفیق کارها شد.
دکتر سرافراز در پایان سخنان خود با قدردانی از خانواده شهید باقری، از شهدای مدافع حرم،که در مراسم حضور داشتند، یادآور شد "امنیت کشور نتیجه جانفشانی های شهدای عزیز است و خانواده شهدا چشم و چراغ ملت ایران هستند.