مشاهده خبر

مهدی یغمایی در برنامه «رخ به رخ»:

جرقه خوانندگی با دیدن فیلم «شعله» در من روشن شد؛ رشد در موسیقی به تعداد کنسرت نیست / تیم فوتبال خوانندگان با ارنجِ مهدی یغمایی

مهدی یغمایی در برنامه این هفته «رخ به رخ» ضمن رونمایی از قطعه جدیدش در گفتگویی صریح به مسیر سختی اشاره کرد که تا اینجا آمده، از رشد در موسیقی و بی ارتباطیش با تعدد کنسرت گفت و یک تیم فوتبال از خوانندگان با مربیگری کیروش اَرنج کرد.

 

به گزارش ...، در ابتدای این برنامه که از اتاق گریم «رخ به رخ» شروع شد، مهدی یغمایی خواننده پاپ کشورمان درباره اهمیت طراحی لباس در صنف خوانندگان گفت: البته که مهم است و به همین خاطر سعی می کنیم لباس های گروه به لحاظ رنگ هماهنگ باشند اما برای لباس خودم با توجه به مشخصات ظاهریم طراحی لباس انجام می دهم. به بِرَند اعتقاد چندانی ندارم و در جای خود از خیلی از مارک های خوب ایرانی هم استفاده می کنم اما دنباله روی مد نیستم. 

این خواننده درباره تاثیر لباس بر شخصیت افراد افزود: به نظرم نحوه پوشش آدم ها در شخصیت شان بی تاثیر نیست اما اینکه آدم ها را از روی پوشش شان قضاوت کنیم درست نیست. با توجه به موقعیت بهتر است نوع پوشش انتخاب شود اما نباید مورد قضاوت قرار گیرد.

مسیر موفقیت هموار نیست

یغمایی در پاسخ به این سوال امیرعلی دانایی که چرا آدم ها سخت باور می کنند که افراد مشهور هم سختی کشیده اند، گفت: شاید چون شناخت کافی از افراد مشهور برای مردم وجود ندارد بنابراین تصور یک زندگی راحت در مورد این افراد عمومیت بیشتری دارد و اینکه در فضای مجازی گاهی سعی می کنیم تصویری غیر حقیقی از زندگی‌مان نشان دهیم.

او افزود: هر مسیری سختی های خودش را دارد، در شاخه های هنری به ویژه مسیر محبوبیت و مورد توجه مردم قرار گرفتن هم این دشواری ها وجود دارد. شاید در این مورد، سختی ها برای هنرمندان بیشتر هم باشد.

این خواننده از مسیر نه چندان ساده‌ای گفت که تا اینجا پیموده و گفت: با همه سختی‌ها اما در مورد خودم این یقین را دارم که  گلیم خودم را هر جای جهان که باشم از آب بیرون می کشم چه بهتر که این نقطه مملکت خودم باشد. من در دوران دانشجویی به خاطر مشکلاتی که برای پدرم به وجود آمد سراغ خیاطی رفتم یا پیش دایی‌ام آرایشگری کردم. امروز هم همین است فعالیت تجاری خودم را دارم، آهنگ می سازم، تدریس می کنم، می خوانم و ... اما زندگی می‌کنم.

جرقه خوانندگی با دیدن فیلم «شعله» در من روشن شد

خواننده «یه دنیا حرف» درباره علاقه‌اش به خواندن بیان کرد: من از ۶ سالگی می خواندم. ۵ سالم که بود فیلم هندی «شعله» را دیدم و ملودی های آن را ۶ سالگی در جمع‌های خانوادگی می خواندم. کم کم این مسیر را ادامه دادم و به نظرم جرقه خوانندگی از همان سال ها خورد.

او در پاسخ به این سوال که اگر موسیقی سنتی را ادامه می دادی شبیه چه کسی می شدی؟ اظهار کرد: در مرحله شروعِ آواز همه با تقلید از بزرگان شروع می کنند من هم جنس و رنگ صدای علیرضا افتخاری را دوست داشتم.

یغمایی درباره زندگی در لحظه گفت: من به جزییات توجه می کنم و گاهی وسواسی می شوم.  گذشته ام همیشه جلوی چشمم است چون از آن درس می گیرم. اما اینکه خیلی به گذشته و آینده فکر کنم اینطور نیست. آینده را رها نمی کنم و گذشته را هم خیلی پررنگ نمی کنم. به کائنات انرژی مثبت می دهم و انرژی مثبت هم دریافت می کنم.

این خواننده در ادامه از خوشی‌های کوچک خود گفت و ادامه داد: حتما نباید به یک موفقیت بزرگ برسم تا خوشحالی کنم. در مقاطع مختلف موفقیت های کوچک برایم ارزشمند است و از آن موقعیت ها بسیار ذوق می کنم و خوشحال می شوم. برایم مهمتر است که سالم باشم و شاد بودن را بلد باشم. 

رشد در موسیقی به تعداد کنسرت نیست

خواننده آلبوم «چمدون تو» درباره موفقیت یک موسیقی‌دان گفت: برای من رشد در موسیقی به تعداد کنسرت نیست. البته که این هم مهم است و باید باشد چون به بیزنس و معاش زندگی خواننده بستگی دارد. اما آن را فضیلت برای هنرمند نمی بینم. روح هنر برایم مهمتر است.

یغمایی ادامه داد: از اینکه کسی پویاست خوشحال می شوم ، تِرَکی از یک خواننده به هر دلیلی مورد توجه واقع شده و کنسرت زیاد برگزار می‌کند این اتفاق برای من جای شادی دارد چون معتقدم هر کس روش خود را دارد و هیچ کس جای دیگری را نمی گیرد.

این خواننده با اشاره به پیشینه خانوادگی خود گفت: اگر خواننده نمی شدم احتمالا شعر می سرودم. در خانواده ما از یغمای جندقی در قرن ۱۳ هجری  پیشینه ادبی وجود داشته است. استفاده از غزلیات در خوانندگی سخت است اما تاثیر ویژه ای در ملودی ایجاد می کند. همسرم منتقد منصفی است و اصلا تعارفی ندارد.

یغمایی تاکید کرد: بزرگترین شانس من در زندگی دعای پدر و مادرم است که اگر نبود به قهقرایی می رفتم که اثری از من در دنیا نبود. به مو رسیدم اما پاره نشد. من این را نتیجه دعای پدر و مادر می دانم.

جهان من دنیای امنی است

یغمایی در این بخش از برنامه در مقابل آئینه با خودش روبرو شد و گفت: دنیای من دنیای امنی است اما خودم امنش می کنم و البته که همیشه هم اینطور نیست. مهم است که در کاری که می کنم بهترینم باشم و همه توانم را بگذارم حتی اگر در واقعیت آخرین نفر باشم.

او ادامه داد: اگر به اهدافم نرسم صادقانه احساس ناامیدی می کنم اما از تلاش دست برنمی‌دارم فقط مرگ چاره ندارد پس تلاش می‌کنم.

وی افزود: بزرگترین ترس زندگیم این است که عزیزانم کنارم نباشند و سلامت نباشم. شاید هر کسی فکر کند لیاقتش بیشتر از چیزی هست که الان دارد اما باید راضی باشی تا بتوانی پیشرفت کنی. باید تلاش کنی. اگر دیگران آدم را تایید نکنند نباید احساس بی ارزشی کنی چون هیچ وقت نمی شود همه را از خود راضی کرد. اما خودت زود راضی نشو و برای بهتر شدن بجنگ. نه شنیدن بر ام سخت است. اما باید نه گفت و نه شنید. تو همیشه باید در حال تغییر باشی، سکون آدم ها را از بین می برد. تغییری که به اهدافت نزدیکت کند حتی اگر قدم های کوچکی هم باشند مهم است.

یغمایی با لهجه مشهدی به خودِ ۱۳ ساله اش گفت: الکی برای خودت نچرخ، تکلیف خودت را با زندگی مشخص کن، دنبال علاقه ات برو. یاد بگیر دنبال هدفت باشی و نه بگویی. کاری را بکن که دوست داری همه را هم نمی توانی از خودت راضی نگه داری. خسته می شوی ولی نباید خودت را ببازی. دنیا جای قشنگی هست ولی برای کسانی که قوی هستند.

تیم فوتبال خوانندگان با اَرِنج مهدی یغمایی

در بخش «کافه رخ به رخ» مهدی یغمایی گفت: دوست دارم طبیعت بکر افریقا، استرالیا و قاره های مختلف را ببینم. غذاهای مختلف را دوست دارم تجربه کنم اما در حد متعارف. من خیلی کباب‌خورم. رستوران دارم و دستپختم خوب است. ماکارونی و زرشک پلو با مرغم در زمان دانشجویی معروف بود.

یغمایی درباره آهنگ‌هایی که در ماشین گوش می‌کند گفت: در ماشینم به واسطه اینکه در بازار موسیقی کار می کنم ناچارم همه آثار را گوش کنم اما سلکشن مخصوص خودم را دارم که ممکن است بی کلام یا خواننده ایرانی و .. هم باشند.

این خواننده درباره علاقه‌اش به فوتبال گفت:من از بچگی به پرسپولیس علاقه داشتم اما دو آتشه نیستم و دوستان زیادی هم در استقلال دارم. فوتبال را به خاطر خودش دوست دارم. اگر از خواننده ها بخواهم تیم فوتبال بچینم علی عبدالمالکی را دروازه می‌گذارم، گرشا رضایی برای دفاع و از امیرعباس گلاب، گرشا قباد، مهدی ماهانی، حمید حامی، علی لهراسبی و ... هم استفاده می کنم. مربی هم کیروش را می گذارم. 

گفت و گو درامای «رخ به رخ» کاری از گروه اجتماعی فرهنگی شبکه دو به تهیه کنندگی مهدی بابایی، اجرای امیرعلی دانایی، کارگردانی حسین فاطمیان و نگارش یاسر حقیقی پور است که جمعه ها حوالی ساعت ۲۳:۰۰ روی آنتن شبکه دو سیما می رود. بازپخش این برنامه یکشنبه ساعت 14:00 است.

آخرین اخبار

"بیرو" هشتم فروردین به شبکه دو می‌آید مستند «گیلان جان» در قاب شبکه دو پخش فیلم سینمایی "هایپاور" برای نخستین بار از شبکه دو حضور خوانندگان محبوب مردمی در ویژه برنامه شب عیدی شبکه دو اکران آثار برگزیده جشنواره فجر از قاب تلویزیون رونمایی از مدل عملیاتی پهباد بارورسازی ابرها در برنامه "شب عیدی" سخنرانی‌های مذهبی ویژه ماه مبارک رمضان در شبکه دو «ترتیل‌خوانی قرآن کریم» در ماه مبارک رمضان از حرم شاهچراغ شیراز «بهارِ بهار» عنوان ویژه برنامه نوروزی «سندباد» ویژه برنامه نوروزی «از مامان بگو» با اجرای زهرا شوقی از شبکه دو پخش شش فیلم جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در جشنواره فیلمهای نوروزی شبکه دو اطلاعات و زمان پخش جشنواره فیلمهای سینمایی نوروزی شبکه دو ویژه‌برنامه‌های شبکه دو به مناسبت ایام نوروز و ماه مبارک رمضان سحرهای ماه مبارک رمضان با ویژه برنامه «صبح روز بعد» از شبکه دو فیلمهای سینمایی شبکه دو (از 27 اسفند تا 1 فروردین) ویژه برنامه باغ شادونه هر روز در نوروز 1402 برنامه «دست کی بالا» ه مناسبت فرا رسیدن عید نوروز تغییر زمان پخش در قسمت پایانی سریال «حبیب» مسابقه «دو به دو» در نوروز 1402 تلاش‌گرانی از استان هرمزگان مهمان برنامه «کار خونه» می‌شوند «کافه بازی» ویژه نوروز ۱۴۰۲ با اجرای عبدالله روا در شبکه دو ویژه برنامه «شب عیدی» شبکه دو با المیرا شریفی مقدم، وحید رونقی و مجید یحیایی «سید خندان» دورهمی شبانگاهی شبکه دو شد جشنواره فیلم‌های سینمایی شبکه دو در نوروز 1402 «چند روایت معتبر» ویژه برنامه افطار شبکه دو فیلمهای سینمایی شبکه دو (از 23 تا 26 اسفند) مجموعه "خانواده ملت ایران" روانه انتن شبکه دو شد کام شیرین بررسی می‌کند: رابطه مؤثر میان همسران پخش زنده برنامه «با ما بیا» از خوی بررسی سه‌گانه فردی، خانوادگی و دوستانه برای «تفریح» در کام شیرین ویژه برنامه «سندباد» به مناسبت نیمه شعبان روانه آنتن می‌شود فیلمهای سینمایی شبکه دو (از 17 تا 20 اسفند) کام شیرین بررسی می‌کند: تفریح یک نیاز است یا یک علاقه؟ مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در برنامه «دار دو» نگاهی به جایگاه «درخت» در ادبیات و هنر در ویژه برنامه «دار دو» پرهام دیباج: «دار دو» درخت‌کاری را به صورت ریشه‌ای واکاوی می‌کند «جشن محله‌ها» ویژه اعیاد شعبانیه روی آنتن شبکه دو «دار دو» روایت می‌کند: کاشت نهال به هر بهانه‌ای در آستانه روز درخت‌کاری آغاز پخش مجموعه «دار دو» به مناسبت روز درخت‌کاری «از مامان بگو» ویژه‌ برنامه‌ای برای بانوان ایرانی بازدید جمعی از مدیران سیما از پشت صحنه سریال «هادی» فیلمهای سینمایی شبکه دو (12 و 13 اسفند) اصول شاد زیستن در زندگی مشترک موضوع نخستین قسمت فصل نهم «کام شیرین» ویژه برنامه «باغ شادونه» از استان زنجان روانه آنتن می‌شود فیلمهای سینمایی شبکه دو (5 و 6 اسفند) جشن اعیاد شعبانیه در ویژه برنامه «ایام» تلاش‌گران کرمانی مهمان برنامه «کار خونه» می‌شوند حبیب؛ فریاد برای حریم «دردانه‌ها» و زندگی خانواده‌های پُر فرزند در شبکه دو سیما «دوآتیشه»، برنامه‌ای جدید در کنار خانواده‌های ایرانی

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها