مشاهده خبر

تقدیر معاون سیما از برنامه «پاورقى» شبکه دو

برمهانی: تولید «پاورقی» حفظ یک سنگر جدی و استراتژیک بود

بامروت‌نژاد: اطلاع‌رسانی صادقانه، نقد شفاف و احترام به مخاطب سه رکن اصلی «پاورقی» است

محسن برمهانی معاون سیما در جمعی با حضور حامد بامروت‌نژاد مدیر سبکه دو و عوامل برنامه «پاورقى» گفت: ابتکار شبکه دو برای تولید برنامه‌ای برای مقابله با نفرت و دروغ‌پراکنی‌های شبکه‌های معاند قابل تقدیر است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دو؛ برمهانی با اشاره به تولید به موقع برنامه پاورقی در شبکه دو اظهار کرد: در جریان غائله اخیر و فتنه انگیزى دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی، شبکه‌هاى معاند آرایش جنگی داشتند و نفرت و دروغ پراکنى این بنگاه‌هاى خبرى بى‌امان در جریان بود. در مقابل ذات شبکه‌هاى رسانه ملی متناسب با نیازهای رسانه ای و ذائقه‌های مختلف مخاطبان است اما لازم بود تا ایده و فکر برنامه‌ای با محتوای رصد فضای مجازی و مقابله با این هجمه رسانه‌اى طراحی و شکل بگیرد که این مهم به ابتکار شبکه دو رقم خورد.

تولید برنامه‌ای استاندارد و خوش‌ریتم

معاون سیما افزود: این برنامه از استانداردهای لازم و ریتم مناسبی برخوردار بوده و توانسته است تأثیر خود را در جامعه بگذارد و به همین دلیل لازم دیدم از زحمات مدیر شبکه دو و عوامل برنامه قدردانی کنم چرا که بی‌شک در جریان این جنگ رسانه‌اى یک سنگر جدی و استراتژیک را حفظ کرده‌اید.

برمهانى با اشاره به این که «جهاد تبیین» به عنوان واجب شرعی بر ما تکلیف شده و همان طور که در فرمایش‌هاى مقام معظم رهبری بر آن تأکید شده است، تأکید کرد: ما به عنوان رسانه وظیفه داریم در خصوص جهاد تبیین قالب و فرم جذاب برای ارائه پیام طراحی و ایجاد کنیم که خوشبختانه «پاورقی» توانسته است این مهم را به انجام برساند و طبیعتا با توجه به تغییر فضای کشور، باید به لحاظ رویکرد تغییراتی نیز داشته باشد.

وى خاطرنشان کرد: مى‌دانیم حقیقت حاکم بر فضای عمومی جامعه از القائات فضای مجازی متفاوت است و هرآن چه که در فضای مجازی وجود دارد لزوماً انعکاس واقعیات موجود نیست.

محسن برمهانى تصریح کرد: اجازه ندهید یاوه‌گویی و تخریب‌ها، بر کار شما خدشه‌ای وارد کند. از سوى دیگر حفظ اخلاص در ادامه کار بسیار مهم است چرا که این اخلاص بسیار اثرگذار است و باعث می شود پیام شما بر قلب مخاطب بنشیند و امیدواریم این اثر ماندگاری شود.

پاورقی؛ برنامه‌ای با بازخوردهای مثبت

وی اظهار کرد: بر اساس آمارهای دریافتى از امور مخاطبان 162، برنامه «پاورقی» از جمله برنامه‌هایی در سیما است که بیشترین آمار رضایت و تشکر مخاطبان را دارد و بر این اساس مى‌شود براى بازپخش آن از دیگر شبکه‌ها برنامه‌ریزى کرد.
 
حامد بامروت‌نژاد: نقد شفاف ویژگی اصلی پاورقی است

در ادامه این نشست حامد بامروت‌نژاد مدیر شبکه دو سیما ضمن معرفی دست‌اندرکاران و تقدیر از همکاران مجموعه «پاورقی» گفت: در فتنه دیکتاتورمابانه‌ای که هر کسی، حرفی در حمایت از جمهوری اسلامی می‌زد آماج انتقادات بی‌رحمانه، تهمت‌ها و فشارها قرار می‌گرفت، عوامل برنامه «پاورقی» جهاد کردند و در تریبون رسمی رسانه ملی برنامه‌ای با چنین محتوایی ساختند.

وی با توجه به اینکه این برنامه هر روز پخش دارد گفت: فرایند سوژه‌یابی و رصد اتفاقات بسیار کار سخت و مهمی بود که دوستان از عهده آن به خوبی برآمدند.

مدیر شبکه دو ادامه داد: ما در این برنامه به مخاطب احترام می‌گذاریم و صادقانه و به طور شفاف، اطلاع‌رسانی کردیم و خیلی شفاف همه را نقد می‌کنیم که می‌توان گفت این ویژگی برنامه است که تاکنون خیلی در دریافت نظرات مساعد مردم مؤثر بوده است.

تعامل نزدیک با مردم در پاورقی

بامروت‌نژاد ادامه داد: از زمانی که صدای مردم را در برنامه پخش کردیم، میزان بازخوردهای مخاطبان برای این برنامه در تماس با 162 سازمان به طور چشمگیری افزایش یافت و شیب نمودار تماس‌های بینندگان نیز روند افزایشی یافت و هم‌اکنون بخش زیادی از آیتم «جوالدوز» به پخش صدای مخاطبان اختصاص یافته است و به نظرم از تجربه موفق و راهبرد برنامه «پاورقی» می‌توان برای جذب مخاطب در برنامه‌های دیگر هم بهره گرفت.

مدیر شبکه دو اظهار داشت: برنامه به خاطر شخصیتی که دارد و تکلیفش با مخاطب مشخص است بسیار توانسته است موفق عمل کند و دو سر طیف یعنی هم موافقان و هم مخالفان برنامه را می‌بینند. 

وی با اشاره به این که برای جذب حداکثری باید شفافیت داشت، تصریح کرد: «پاورقی» را باید مصداق صحبت رئیس سازمان صدا و سیما دانست که در جایی گفتند «رسانه ملی تریبون سازمان ها و نهادها نیست بلکه تریبون نظام است.»

تمام تلاش ما در این برنامه این است که برای گفتن حرف‌ها، ارزیابی کنیم که آیا این سخن برای نظام مفید است یا خیر. وی در پایان سخنانش از مدیران رسانه ملی که در ساخت این مجموعه حمایت کردند و در مواردی اشتباهات و کاستی‌ها را به موقع و بجا نقد کردند تا برنامه رسالت و هدفش را حفظ کند و درگیر حاشیه نشود، قدردانی کرد.

قائم‌ مقام معاون سیما: طنز سیاسیِ «پاورقی» قابل تأمل است

سلیم غفوری قائم مقام معاون سیما نیز در این نشست با اشاره به این که برنامه‌ای با محتوای طنز سیاسی از گونه‌هایی است که سال‌های گذشته در رسانه ملی، مهجور مانده بود، گفت: بسیاری از حرف های مهم و جدی را می‌توان با زبان طنز بیان کرد و این نقد در خیلی مواقع می تواند راهگشا باشد همان طور که در دهه هفتاد، طنز «گل آقا» را عموم مردم دوست داشتند. با زبان طنز و شوخی، نقدها قابل تحمل می‌شود و این اتفاق هم اکنون در برنامه «پاورقی» رخ داده است.

قائم مقام معاون سیما تصریح کرد: «پاورقی» در فتنه‌هایی که این اواخر در کشور شکل گرفت، متولد شد و کار خود را به خوبی انجام داد. اما از این پس باید جدی‌تر به این مسأله نگاه کرد و اتاق فکر این برنامه باید برای بعد از این حوادث خط مشی و طراحی داشته باشد.

وی ادامه داد: طبق نظرسنجی‌های سازمان این برنامه با رشد مخاطب مواجه بوده است و تلاش و زحمت دوستان کاملاً مشهود است اما این برنامه نیازمند به زایش و نو به نو شدن است. باید علاوه بر تنوع در بخش‌ها، سوژه‌یابی که مقوله مهمی است، بیش‌تر مورد توجه قرار گیرد.

غفوری در پایان از تلاش دست اندرکاران برنامه «پاورقی» که حدود سه ماه روی آنتن شبکه دو است، قدردانی کرد.

محمدرضا شهبازی: فضای مجازی به واقعیت جامعه ربطی ندارد

محمدرضا شهبازی از نویسندگان و مجری برنامه هم در این جلسه گفت: بی‌شک حمایت مدیران معاونت سیما از این برنامه که حدود 54 قسمت گذشته، باعث موفقیت و دیده شدن آن شده است .

شهبازی ادامه داد: «پاورقی» به من ثابت کرد که فصای مجازی به واقعیت جامعه ربطی ندارد و از آن جایی که طول روز در میان مردم تردد می‌کنم و از نزدیک با مردم رودررو هستم متوجه شدم مردم به خوبی با «پاورقی» ارتباط گرفتند. این را باید دانست که مطالب فضای مجازی با اتفاقات جاری جامعه متفاوت است و صدا و سیما می‌تواند مرجع خبری مهمی باشد و من وقتی که شبکه اجتماعی توئیتر را دنبال می‌کنم، می‌بینم که مخالفان و موافقان همگی برنامه «پاورقی» را دنبال می‌کنند و این که رسانه به موقع و در زمان مناسب این برنامه را به روی آنتن فرستاد بسیار کار بجا و شایسته‌ای است که صورت گرفت.

فتحی: «پاورقی» تریبونی برای پاسخ دادن به شائبه‌ها

جواد فتحی تهیه کننده و کارگردان برنامه گفت: حمایت‌های مردم برای ما بسیار دلگرم کننده است و آن چه برای ما خیلی اهمیت داشت این بود که در فصای غبارآلود فتنه، بسیاری معتقد بودند که در مقابل فضای مجازی، دست ما خالی بود و از وقتی برنامه پخش شد به شبهات و شایعه‌ها پاسخ داده شد و مخاطبان برنامه می‌گویند برنامه «پاورقی» تریبونی برای جواب دادن به این شائبه شده است. ما حتی صدای مخالفان را هم پخش می‌کنیم که مخاطب تشکر می‌کند و این نقد را به عنوان نقطه قوت می‌ داند.

برنامه «پاورقی» با هدف روشن شدن ابعاد اخبار منتشر شده در فضای مجازی و با زبان طنز مدتی است که بر روی آنتن شبکه دو است.

این برنامه سعی در نمایان کردن لایه‌های پشت پرده اخبار و افرادِ مرتبط با اتفاقات در فضای مجازی دارد و سعی می‌کند بدون پیچیدگی‌های فرمی و زبانی، اخبار و اتفاقات روزانه را مرور کند. 

«پاورقی» با تهیه کنندگی و کارگردانی جواد فتحی و اجرای محمدرضا شهبازی شنبه تا پنجشنبه حوالی ساعت 20 به روی آنتن شبکه دو است. امین میمندیان و محمدرضا شهبازی از نویسندگان این برنامه هستند.

 

آخرین اخبار

چهار فیلم جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در قاب شبکه دو "بیرو" هشتم فروردین به شبکه دو می‌آید مستند «گیلان جان» در قاب شبکه دو پخش فیلم سینمایی "هایپاور" برای نخستین بار از شبکه دو حضور خوانندگان محبوب مردمی در ویژه برنامه شب عیدی شبکه دو اکران آثار برگزیده جشنواره فجر از قاب تلویزیون رونمایی از مدل عملیاتی پهباد بارورسازی ابرها در برنامه "شب عیدی" سخنرانی‌های مذهبی ویژه ماه مبارک رمضان در شبکه دو «ترتیل‌خوانی قرآن کریم» در ماه مبارک رمضان از حرم شاهچراغ شیراز «بهارِ بهار» عنوان ویژه برنامه نوروزی «سندباد» ویژه برنامه نوروزی «از مامان بگو» با اجرای زهرا شوقی از شبکه دو پخش شش فیلم جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در جشنواره فیلمهای نوروزی شبکه دو اطلاعات و زمان پخش جشنواره فیلمهای سینمایی نوروزی شبکه دو ویژه‌برنامه‌های شبکه دو به مناسبت ایام نوروز و ماه مبارک رمضان سحرهای ماه مبارک رمضان با ویژه برنامه «صبح روز بعد» از شبکه دو فیلمهای سینمایی شبکه دو (از 27 اسفند تا 1 فروردین) ویژه برنامه باغ شادونه هر روز در نوروز 1402 برنامه «دست کی بالا» ه مناسبت فرا رسیدن عید نوروز تغییر زمان پخش در قسمت پایانی سریال «حبیب» مسابقه «دو به دو» در نوروز 1402 تلاش‌گرانی از استان هرمزگان مهمان برنامه «کار خونه» می‌شوند «کافه بازی» ویژه نوروز ۱۴۰۲ با اجرای عبدالله روا در شبکه دو ویژه برنامه «شب عیدی» شبکه دو با المیرا شریفی مقدم، وحید رونقی و مجید یحیایی «سید خندان» دورهمی شبانگاهی شبکه دو شد جشنواره فیلم‌های سینمایی شبکه دو در نوروز 1402 «چند روایت معتبر» ویژه برنامه افطار شبکه دو فیلمهای سینمایی شبکه دو (از 23 تا 26 اسفند) مجموعه "خانواده ملت ایران" روانه انتن شبکه دو شد کام شیرین بررسی می‌کند: رابطه مؤثر میان همسران پخش زنده برنامه «با ما بیا» از خوی بررسی سه‌گانه فردی، خانوادگی و دوستانه برای «تفریح» در کام شیرین ویژه برنامه «سندباد» به مناسبت نیمه شعبان روانه آنتن می‌شود فیلمهای سینمایی شبکه دو (از 17 تا 20 اسفند) کام شیرین بررسی می‌کند: تفریح یک نیاز است یا یک علاقه؟ مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در برنامه «دار دو» نگاهی به جایگاه «درخت» در ادبیات و هنر در ویژه برنامه «دار دو» پرهام دیباج: «دار دو» درخت‌کاری را به صورت ریشه‌ای واکاوی می‌کند «جشن محله‌ها» ویژه اعیاد شعبانیه روی آنتن شبکه دو «دار دو» روایت می‌کند: کاشت نهال به هر بهانه‌ای در آستانه روز درخت‌کاری آغاز پخش مجموعه «دار دو» به مناسبت روز درخت‌کاری «از مامان بگو» ویژه‌ برنامه‌ای برای بانوان ایرانی بازدید جمعی از مدیران سیما از پشت صحنه سریال «هادی» فیلمهای سینمایی شبکه دو (12 و 13 اسفند) اصول شاد زیستن در زندگی مشترک موضوع نخستین قسمت فصل نهم «کام شیرین» ویژه برنامه «باغ شادونه» از استان زنجان روانه آنتن می‌شود فیلمهای سینمایی شبکه دو (5 و 6 اسفند) جشن اعیاد شعبانیه در ویژه برنامه «ایام» تلاش‌گران کرمانی مهمان برنامه «کار خونه» می‌شوند حبیب؛ فریاد برای حریم «دردانه‌ها» و زندگی خانواده‌های پُر فرزند در شبکه دو سیما

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها