مشاهده خبر

«خیلی دور خیلی نزدیک»، با مخاطبانی از دهه 50 تا 80

تهیه‌کننده برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» درباره پخش این برنامه از شبکه دو گفت: پخش برنامه‌های قدیمی برای مخاطبان دهه 40، 50 و 60 نوستالژی خواهد بود؛ همچنین متولدین دهه 70 و 80 نیز می‌توانند در کنار خانواده این خاطره بازی را تماشا کنند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا فتح‌آبادی تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «خیلی دور خیلی نزدیک» درباره این برنامه گفت: طرح این برنامه 6 ماه پیش مطرح شد و همان‌طور که در تیتراژ این برنامه آمده، است هدف «سفری از اکنون به گذشته، از گذشته به آینده و اینک زندگی در اکنون با تلویزیون» است. شعار برنامه هم این است که هر چه می‌پسندید برای ما پیام بگذارید.

وی افزود: هدف ما این بود که جستجویی در آرشیو برنامه‌های تلویزیونی داشته باشیم به همین دلیل از برنامه‌های قدیمی سال 57 شروع کرده و تا برنامه‌های دو، سه سال اخیر را بازنگری و مورد بازبینی قرار می‌دهیم. پخش برنامه‌های قدیمی برای مخاطبان دهه 40، 50 و 60 نوستالژی خواهد بود؛ همچنین متولدین دهه 70 و 80 که فرزندان نسل قبل هستند نیز می‌توانند در کنار خانواده این خاطره بازی را تماشا کنند و با این برنامه‌ها آشنا شوند.

فتح‌آبادی با اشاره به اهمیت نظرات مردم در این برنامه گفت: برنامه «خیلی دور، خیلی نزدیک» بر دو پایه آرشیو و مردم استوار است؛ آرشیو که منبع اصلی ماست و از آن برای خود برنامه استفاده می‌کنیم و از نظرهای مردم برای پیش بردن برنامه استفاده می‌کنیم. در واقع از جایی به بعد مردم به ما می‌گویند که چه برنامه‌ای را پخش کنیم. از سریال‌های قدیمی ایرانی و خارجی گرفته تا مسابقات تلویزیونی و گزارش‌های ورزشی. در ادامه در نظر داریم که حتی اسامی افرادی که برنامه ای خاص را درخواست کردند، منتشر کنیم.

این تهیه‌کننده تلویزیونی با بیان اینکه نظرات مردم در این برنامه نقش اساسی دارد، ادامه داد: گاهی مردم در پیامک‌هایی که برای ما ارسال می‌کنند به برنامه‌هایی اشاره می‌کنند که حتی برای خود ما نیز جالب است، برنامه‌هایی که سال‌ها پیش شاید تنها یک بار پخش شده باشد ولی مردم هنوز آن را به خاطر دارند به همین دلیل سعی کردیم مجله‌ای تصویری ارائه دهیم که با برنامه‌های مشابه متفاوت باشیم.

وی با اشاره به بخش تولیدی این برنامه گفت: این برنامه رکن سومی در قالب تولید دارد که شامل عکس‌ها و پیام‌هایی می‌شود که مردم ارسال می‌کنند که روی آنها کار گرافیکی انجام می‌دهیم و در میان برنامه نمایش داده می‌شود. حال اگر در ادامه این برنامه مجری به آن اضافه شد، فعالیت بخش تولیدی بیشتر خواهد شد، در واقع این بخش مربوط به تعامل با مردم است.

فتح آبادی افزود: در حال برنامه‌ریزی برای آیتمی هستیم که در آن به تک‌تک پیام‌هایی که مردم در فضای مجازی برای ما می‌نویسند، به صورت کامل جواب می‌دهیم و این جواب و تعامل را در برنامه نمایش می‌دهیم. همه این موارد به صورت گرافیکی میان برنامه نمایش داده می‌شود و مانند برنامه‌های دیگر به زیرنویس کردن اسامی اکتفا نمی‌کنیم.

وی با اشاره به محتوای برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» گفت: از پخش برنامه‌های قدیمی شبکه دو سیما شروع کرده‌ایم و بعد از آن به سایر شبکه‌ها نیز می‌رسیم. همانطور که می‌دانید در ابتدا تنها دو شبکه تلویزیونی وجود داشت که در دهه هفتاد شبکه سه و سایر شبکه‌ها به آن اضافه شد. از آیتم‌های دیگری که در نظر داریم پخش کنیم آرشیو رادیو است؛ در آن به برنامه‌هایی می‌پردازیم که سال‌ها پیش طرفداران خود را داشتند مانند «قصه‌ ظهر جمعه»، «صبح جمعه با شما» و...  . در واقع می‌توانیم از این برنامه‌ها به صورت آیتم‌های کوتاه با یک طراحی گرافیکی خاص استفاده کنیم.

این تهیه‌کننده درباره زمان پخش این برنامه گفت: پخش این برنامه از اوایل تابستان 1402 آغاز شد و تا آخر تابستان ادامه خواهد داشت. زمان پخش این برنامه 30 دقیقه بامداد و تکرار برنامه نیز روز بعد ساعت 14 پخش می‌شود. روزهای نمایش برنامه شنبه تا چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه در 30 دقیقه بامداد است. فیلم‌های سینمایی به انتخاب مردم پخش می‌شود و در روز جمعه ساعت 14 نیز گلچین برنامه‌های هفته نمایش داده خواهد شد. همچنین با توجه به اینکه مدت زمان برنامه 90 دقیقه است فیلم‌های سینمایی را به صورت گزیده پخش می‌کنیم.

وی با اشاره آیتم‌های برنامه نیز گفت: آیتمی به نام «قاب ناب» در برنامه داریم که به مسائل خاص قدیم می‌پردازد و به نوعی نوستالژی است، این آیتم می‌تواند فیلم، عکس و صدا باشد. در این برنامه موسیقی فیلم، گزیده‌هایی از سریال‌ها، انیمیشن‌ها، برنامه‌ها، فیلم‌های سینمایی و پشت صحنه سریال‌ها و دوبلاژ نیز خواهیم داشت. تیتراژ سریال‌ها نیز از مواردی است که طرفداران خود را دارد مانند تیتراژ سریال «روزی روزگاری» که برای مردم خاطره انگیز است. همچنین نماهنگ‌های قدیمی از خوانندگان دهه 60 و 70 مانند عباس بهادری و... از آیتم‌های این برنامه خواهد بود و تاکنون بیشتر درخواست‌ها مربوط به انیمشین‌ها و سریال‌های قدیمی بوده است.

فتح آبادی اضافه کرد: در تلاشیم برنامه‌هایی که نمایش می‌دهیم مرتبط با مناسبت ها باشد. مثلاً اگر در ایام محرم هستیم، تلاش می‌کنیم برنامه‌هایی با همین محوریت پخش کنیم یا در سالروز تولد علی حاتمی، آثار این کارگردان را پخش کردیم؛ در واقع با پخش برنامه‌های مرتبط سعی می‌کنیم به‌روز پیش برویم.

 

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1402/06/06/2948240

 

آخرین اخبار

حضور دکتر «حسین خیراندیش» در «مدار بسته» شبکه دو روایتی از برگزاری کنفرانس افق نو «در مرز غبارآلود» «امتحان نهایی» در شبکه دو سیما گویندگان پادکست «همزن» با «بسته پیشنهادی» به شبکه دو می‌آیند برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می رود ورود «غرغر خان» به باغ شادونه اطلاعات و زمان پخش فیلمهای سینمایی شبکه دو حضور یک روانشناس در برنامه «ماه ترین پلاس» حضور بانویی کارآفرین و هنرمند در برنامه «کار خونه» بررسی اهمیت «شغل» در برنامه «بیا وسط» داستان تولد پسر کوهستان در برنامه «پا به ماه» پخش مستند «نیمه شب 24 آوریل» از شبکه دو سیما «مدار بسته» امشب با حضور «سید جواد هاشمی» قدردانی مجلس شورای اسلامی از دست‌اندرکاران برنامه‌های قرآنی رسانه ملی «آقای قاضی» به شبکه دو می آید حضور بازیگری نام آشنا در «مدار بسته» امشب «اسلحه مادری» در شبکه دو روایت فانتزی از جنایات استعمار «مسعود فروتن» به مدار بسته شبکه دو می‌آید حضور یک جراح و متخصص اورولوژی در ماه‌ترین امروز معرفی موسسات ازدواج و سامانه های همسان گزینی در برنامه «بیا وسط» آغاز پخش مجموعه «هیس، هیچی نیس» از شبکه دو اطلاعات و زمان پخش فیلمهای سینمایی شبکه دو «ماه ترین پلاس» مجله تخصصی بارداری از قاب شبکه دو «کار خونه» با حضور بانویی کارآفرین از استان اردبیل آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه دو سیما بازگشت مجله هنری بوم به آنتن شبکه دو سیما پخش فیلم «هناس» از شبکه دو سیما ویژه برنامه «پاورقی» به مناسبت حمله مقتدرانه ایران به اسرائیل بررسی حملات پهبادی و موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی در شبکه دو بازگشت «مدار بسته» به آنتن شبکه دو سیما با حضور یک قهرمان کشتی «مشاور» به شبکه دو می‌آید بازدید رئیس رسانه ملی از برنامه «پناه» بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از برنامه «سحرنشینی» عید فطر از مامان بگو جشن عید سعید فطر با عیدانه طنز سید خندان در شبکه دو بازگشت «پاورقی» بعد از تعطیلات عید فطر «رستگاری» از نظر جلوه‌های ویژه اتفاقی خاص برای تلویزیون است چرا سحر و افطار شبکه دو «مادرانه» شد؟ نگاه ویژه «سحرنشینی» به صاحب شب‌ قدر است/ بیان صفات حضرت زهرا (س) فرهنگ‌سازی شاد و مفرح به دور از هرگونه پند و نصیحت در برنامه سفر بخیر «از مامان بگو»، دلگشا و روشنگرانه «امریکا» موضوع نهمین قسمت از «پاورقی نوروزی» ویژه برنامه لیالی قدر شبکه دو به میزبانی حرم مطهر حضرت معصومه(س) هشتمین قسمت از «پاورقی نوروزی» با موضوع «فرهنگ» سفر عاشقان مولا علی (ع) در شب‌های قدر به «کوی محبت» بررسی اخبار جعلی رسانه های معاند در «پاورقی نوروزی» قصه‌های شنیدنی مادران در تلویزیون ششمین قسمت از «پاورقی نوروزی» با موضوع «پهلوی» مهمانی ویژه «نَقل و نُقل» به مناسبت میلاد کریم اهل بیت(ع)

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها