مشاهده خبر

نیما شاهرخ شاهی به «مدار بسته» شبکه دو می‌آید

ششمین قسمت برنامه «مدار بسته» به میزبانی نیما شاهرخ شاهی، دوشنبه 22 آبان روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دو سیما، در ششمین قسمت برنامه «مدار بسته»، نیما شاهرخ شاهی از بازیگران موفق کشورمان در برنامه حضور دارد.

نیما شاهرخ شاهی یکی از بازیگران موفق کشورمان است که در سال 1382 با بازی در «مکس» وارد سینما شد. او در کلاس‌های کارگردانی اصغر فرهادی شرکت کرد و دو فیلم کوتاه نیز ساخته‌ است. وی در مجموعه‌هایی همچون شمس‌العماره، فاصله، ملکوت، زیر آسمان شهر، موج و صخره، دختران حوا، مرد نقره‌ای و... به ایفای نقش پرداخته است.

حسین رفیعی در استودیوی برنامه با این بازیگر خوش برخورد کشورمان درخصوص «ترس» به گفت‌وگویی ساختارمند و صمیمانه می‌نشیند تا با چالش‌هایی از پیش تعیین شده، شگفتانه‌ای برای مهمان و مخاطبان این برنامه ترتیب دهد.

همچنین دوربین مخفیِ سطح شهر این قسمت از برنامه با حضور مسعود روشن‌پژوه است که همراه با گریمی خاص و منحصر به فرد که به راحتی هویتش شناخته نشود، در میان مردم حاضر می‌شود تا بر اساس موضوع برنامه به طرح سؤال از مردم بپردازد و بازخورد آنها را برای مخاطبان به نمایش بگذارد.

تاکنون محمدرضا حسینی بای (خبرنگار)، ناصر فیض (شاعر)، محمدرضا شیرخانلو، علیرضا مهران (بازیگر) و دکتر سعید عزیزی (روانشناس) در قسمتهای پیشین این برنامه حضور داشتند و با حسین رفیعی پیرامون موضوعات مختلفی به گفت‌وگو نشسته‌اند.

برنامه «مدار بسته» کاری از گروه اجتماعی اقتصادی شبکه دو به تهیه‌کنندگی محسن فراهانی و مهدی مستوفی اردکانی، کارگردانی علی فراهانی صدر و اجرای حسین رفیعی است که ششمین قسمت آن با حضور نیما شاهرخ شاهی، دوشنبه 22 آبان ساعت 22:10 از شبکه دو سیما پخش خواهد شد و بازپخش آن روز بعد ساعات 00:30 بامداد، 5 صبح، 13:30 و 17:50 است.


آخرین اخبار

همزمان با برگزاری دادگاه منافقین، معرفی شهدای ترور در «چشم و چراغ» شبکه دو حضور شهرزاد کمال زاده در «مدار بسته» شبکه دو بررسی مراحل تولید مواد غذایی فرآوری شده در مستند «ضد» «چند روایت معتبر» از ناباروری در شبکه دو علیرضا استادی میزبان «شصتادیا» شد نگاهی به «نوسان»؛ برنامه‌ای کوتاه برای غزه استقبال از «نوسان» و «پاورقی» «چند روایت معتبر» از سقط در شبکه دو مرور آهنگ «آمریکا آمریکا» به مناسبت روز دانشجو حضور علیرضا استادی در «مدار بسته» شبکه دو پرده آخر پروانه در «خط سوم» شبکه دو حضور یک فعال فرهنگی و جهادی لبنانی در ویژه برنامه «نوسان» حضور یک استندآپ کمدین در «مدار بسته» شبکه دو ایجاد تعامل با شاعران یکی دیگر از موفقیت‌های برنامه «سیدخندان» حضور دکتر مهدی دوایی در «مدار بسته» شبکه دو فیلمهای سینمایی شبکه دو در روزهای 17 و 18 آذر تجارت دندان سوژه «مستند ضد» در شبکه دو مجموعه مستند «دردانه‌ها» در شبکه دو «چند روایت معتبر» از مال باختگان در شبکه دو پاورقی، نوسان و دی بی‌سی مورد رضایت مخاطبان قرار گرفتند حسین رفیعی: جنایات اسرائیل فرا‌حیوانی است! مروری بر زندگی میرزاکوچک‌خان جنگلی در «بی‌پایان» شبکه دو مروری بر زندگی آیت الله مدرس در «مثبت خیلی دور خیلی نزدیک» حضور خاله نرگس در «مدار بسته» شبکه دو یادی از مرحومه پروانه معصومی در «خط سوم» شبکه دو فیلمهای سینمایی شبکه دو در روزهای 10 و 11 آذر گفت‌وگوی صمیمانه «سیدخندان» با عکاس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات عباس قانع به «مدار بسته» شبکه دو می‌آید راهکارهای یک ازدواج موفق در قسمت پایانی «کام شیرین» «کیمیاگر» از کره جنوبی به شبکه دو می‌آید پشت صحنه سریال مدار صفر درجه در سیمای شبکه دو ماجرای شکل‌گیری «خشم دیجیتال» در مستند «ضد» «صبحانه ایرانی» برنامه‌ای که رنگ و بوی مردمی دارد «شکارچی تانک» در قاب شبکه دو همراه با «کوی محبت» شبکه دو در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) مروری بر تاریخچه ارتش بیست میلیونی در «پیوست» شبکه دو «چند روایت معتبر» از مادران وطن در شبکه دو «چند روایت معتبر» از ارزش لحظه‌ها در شبکه دو تولد «ضد»؛ از حضور یک دوبلور ویژه تا پیدا کردن راه‌های جذب مخاطب مرور آهنگ «حماسه فلسطین» در «دورها آوایی‌ست» یادی از مرحوم حاج سلیم مؤذن‌زاده در «نقل و نقل» شبکه دو فیلمهای سینمایی شبکه دو در روزهای 3 و 4 آذر حضور بازیگری دیگر در «مدار بسته» شبکه دو سریال کره‌ای «کیمیاگر» به زودی در شبکه دو بررسی اخبار روز غزه از جنوب لبنان در برنامه «واقعه» شبکه دو حضور متخصص طب سنتی با رژیم غذایی در «مدار بسته» شبکه دو علیرضا نبی به «مدار بسته» شبکه دو می‌آید فراخوان شرکت در مسابقه «شصتادیا» منتشر شد به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)، «تو کوچه‌مون عروسیه» بررسی شایسته سالاری؛ از شعار تا واقعیت در مستند «ضد»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها